Miks Softrend?

3 põlvkonda mööblitootmise traditsioone

Meil on üle 25 aasta kogemust pehme mööbli tootmisel ja jätkuvalt meisterdame kõik diivanid ja voodid oma Vääna tehases.

Juhime ise tootmisprotsessi, mis võimaldab meil teha põhjalikku kvaliteedikontrolli, pakkuda suurt kangavalikut ja diivaneid mitmetes eri mõõtudes.

Loe kogu Softrendi lugu >

Hea hinna ja kvaliteedi suhe

Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset ja kestvat kodumaist disainmööblit õiglase hinnaga. Me ei ole nõus kvaliteedis ja materjalides järeleandmisi tegema, ent tänu oma tootmisele ja edasimüüjate puudumisele saame seda pakkuda mõistliku hinnaga.

Usume, et kvaliteetne toode kestab kauem ja on seeläbi oma hinda väärt.

20 aastane garantii

Hea diivan hakkab meenutama liialt paljusid meeldivaid kogemusi, et sellest kergekäeliselt loobuda tahaks. Et diivan oleks võimeline kandma ja pehmendama sinna päevast päeva kogunevaid sündmuseid, peab sellel olema nii tugev karkass kui ka meisterlik teostus.

Kasutame vaid pikaealiseid kõrge kvaliteediga materjale. Selle tõestuseks anname Softrendi diivanite ja voodite täispuidust karkassile 20 aastase garantii.

Inspireerivad salongid

Diivan on kodurahu keskpunkt, millest sisustamine tavaliselt alguse saab. Et kõik sinu kodus oleks kaunis, oleme juurde loonud oma mööblikollektsiooni ja valikusse võtnud mitmeid kokkusobivaid sisustusbrände, kelle disainikeel ja põhimõtted lähevad kokku meie omaga.

Kõik Softrendi salongid on kujundatud sisekujundaja Katariina Kalda poolt, kes väljapanekut sageli värskendab, et iga kord, kui sa meid külastad, leiaksid värskeid sisustusideid.

Sõbralik ja kompetentne teenindus

Softrendi diivanid ja voodid kaunistavad enam kui 14 000 Eesti kodu. See on andnud meile kogemuse, mis lubab uskuda, et mõistame oma klienti ja oskame talle soovitada just tema elustiili ja vajadustega sobivat mööblit.

Kõik meie töötajad on Softrendi toodete fännid ja soovime, et ka kõik meie kliendid oma Softrendi toodetega rahul oleksid. Seepärast on kõik meie müüjad disainiteadlikud inimesed, kes on huvitatud Sulle sobivaima lahenduse välja mõtlemisest.

Külasta meie salonge Tallinnas, Tartus või Pärnus >

Disain

Meie toodetel on alati oma sünnilugu ja läbimõeldud põhjus, miks on ta just täpselt selline nagu on. See saab alguse klientide mõtteid ja tagasisidet kuulates, mis seejärel formuleerub disaineri inspiratsiooni abil mudeliks ning jõuab meie tootevalikusse alles peale põhjalikku arendust ja läbiproovimist. Nii et omamoodi annab iga inimene, kes meie salongis käib, oma panuse Softrendi uue toote sündimisse.

Teeme koostööd kogenud disaineritega, kes oskavad arvestada nii kliendi vajadusi kui ka tulevikutrende ning kes hindavad sarnaselt meile kvaliteeti ja kestvust.

Järelteenindus

Meile meeldiks kui Softrendi diivan oleks kodudes see kõige lemmikum koht, kus alati hea on olla.

Et sa oma diivanist pikka aega rõõmu saaksid tunda ega ära ei tüdineks, pakume kõikidele oma mudelitele järelteenindust – kangavahetus, diivanipatjade täitmine, garantiiremont.

Loe rohkem >

Jätkusuutlik

Softrend liigub jõuliselt jäätmevaba ettevõtte staatuse suunas ja otsib igale materjali ülejäägile uusi kasutusvõimalusi ning tehnoloogiaid, mis ei raiska. Panustame toodete kvaliteeti, et need kestaksid kaua.

  • Usume põhimõttesse „Osta vähem, aga paremaid asju“. Kõik Softrendi tooted valmivad tellimuse peale – nii ei kuluta me ressursse, et toota asju, mis võivad jääda lattu seisma.
  • Kangaste väljalõikamisel kasutame lõikusmasinat, mis viib kangajäägi miinimumini. Tekkinud kangajääkidest valmistame dekoratiivpatju ja riidest kotte.
  • Ostame sisse võimalikult õiges mõõdus poroloonidetaile, mille jääke kasutab koostööpartner padjasisu tootmisel.
  • Kõik diivanid ja voodid, mida meisterdame ja Sulle koju toome, pakime korduvkasutatavasse pakendisse. Nii ei pea sa mõtlema sellele, et Sinu mugavuse arvelt kannatab keskkond, millles elame.
  • Softrendi diivanid ja voodid on valmistatud Eestis ja ei läbi pikki vahemaid. Võrreldes välismaalt tellitava mööbliga on väiksem transpordist tingitud CO2 emissioon.
  • Kasutame FSC sertifikaadiga puitu.