Inspireerivad interjöörid: piilu Softrendi klientide kodudesse!

Mõni kodu lausa õhkab stiili ja isikupära! Toome sinuni 5 kaunist interjööri ja jagame nende kujunemislugusid. 

Liisi (@liistaras) stiilsest kodust leiab Softrendi voodi Opera.
1. Soovisime voodit, mis oleks ajatult elegantne ja sobiks meie koduse interjööriga ka siis, kui see muutub või otsustame hoopis uude koju kolida.
2. Kuna meie praegune kodu on võrdlemisi väike, on voodi all olev pesukast ülipraktiline ning vajalik. See leiab kogu aeg kasutust!
3. Voodikarkassi 20-aastane garantii äratas usaldust ja kindlustunnet.

Kuidas leida endale see õige voodi? @roommood_ sisekujundaja Therese Ostrat jagab oma nõuandeid:
1. Kõige olulisemaks pidasin voodi valimisel kvaliteeti. Et tegemist oleks vastupidava tootega, mille soetan endale väga pikaks ajaks ning mis ei näita välja kulumisjälgi.
2. Midagi ajatut. Meie voodi on tulnud meiega kaasa juba eelmisest kodust. Mäletan, et kui selle soetasin, siis soovisin, et mul ei tekiks sellest tüdimust. Ja kui olen praegu poodides ringi vaadanud, siis soetaksin ikka ja jälle selle voodi!
3. Kauplusest koju. Voodi on midagi, mida ma ei suudaks soetada interneti teel. Softrendil on pood ka Tartus, mis tegi kaupluse külastamise lihtsaks. Ma ei kujuta ette et suudaksin otsuse langetada voodit ühe korra nähes.

Miks on Veronika @vee26u unistuste voodi Softrendi Fuuga?
1. Soovisin, et mu esimeses täiesti enda korteris oleks minu unistuste voodi. Tahtsin valida igat detaili, materjali ja värvi.
2. Kuna magamistuba ei ole kuigi suur, muretsesin pisut, et võin voodinurkade pihta kogemata komistada või jala ära lüüa, aga Fuuga on selles osas suurepärane – kõik nurgad on pehmed ja ümarad.
3. Tahtsin, et mul oleks vabadust tuba ümber tõsta ja mitte tingimata paigutada voodit peatsiga vastu seina. Fuuga on igast küljest sama ilusa materjali ja värviga, seega saan eksperimenteerida!

Klientide kodud – need kõige kaunimad! Elis räägib, miks ta valis oma Hiiumaa koju ühe meie klientide lemmikdiivani – Newman.
1. Diivani valiku puhul oli üheks olulisimaks faktoriks ajatu disain. Tegelikult valisin Newmani juba enne maja valmimist välja, sest teadsin, et vaja on midagi modernset samas mugavat ja massiivset, et talvistel Hiiumaa õhtutel diivanile päriselt sisse kolida saaksin.
2. Muidugi peab selleks kangas tublisti vastu pidama ja võin julgelt öelda, et esimese kolme aastaga kulumisjälgi veel tulemas ei ole. Mulle see väga sobib, sest diivan peab meid ja meie toredaid külalisi veel kaua kaua teenima…
3. Kangavalik pani küll esimesel vaatlusel pea pööritama, aga kui end kokku võtsin, leidsin kohe selle väga õige – täpselt piisavalt matt, samas läikiv, samas väga tuhm, aga täpselt õige! Saan igal aastaajal interjööri patjade ja aksessuaaridega täiesti ümber mängida nii, et diivan on alati õige. Täpselt seda oligi vaja, et suur rõõm keset tuba laiutaks ja kõik, mis ma talle seltsiks panen stiilselt välja saaks kantud (sealjuures loomulikult ka minu enda, minu elukaaslase ja kõik meie külalised).

@inga_intriguemenow elegantsest kodust leiab Softrendi Newman diivani
1. Enne, kui hakkasime diivanit otsima, oli teada, et kangas peab vastu pidama meie kahele varjupaiga kassile. Valisime sametkanga, millelt küünejäljed kaovad kohe, kui käega üle kanga tõmmata.
2. Värv ja stiil olid ka kohe otsustatud – tahtsime midagi, mis harmoneeriks meie heleda interjööriga 1933. aasta renoveeritud kesklinna korteris. Newman oli selles mõttes ideaalne sobivus.
3. Kuigi vaatasime algul palju sarnaseid diivaneid, siis Newman tundus ainus, mis oli ka tõesti mugav ja kvaliteetne, mitte ainult välimuse poolest ilus.

Vaata kõiki artikleid