Killuke California boheemlust põhjamaises Helsinkis

Audrey on pärit päikeselisest Los Angelesest, kuid mõned aastad tagasi Helsingisse kolides tuli kodusisustuses leida kompromiss eklektilise boheemluse ja Soome põhjamaisuse vahel. 

Kuidas sa kirjeldad oma sisustusstiili?

Ma ütleks, et mu stiil on üsna eklektiline. Selles on natuke California kõrbe ja rannaboheemlust, minu lemmikajastute – 60ndate ja 70ndate vihjeid ning minimalistlikku Skandinaaviapärast disainmööblit. 

Mulle on alati meeldinud puhas, minimalistlik ja modernne Skandinaavia disain, kuid mulle meeldib sellele juurde lisada värvi ja vintage esemeid, nagu näiteks neoonvärvides silt. Aga sellest olulisem on, et kodus oleks väga hubane, mis võib olla raske, kui sa armud mõnda mööbliesemesse, mis näeb suurepärane välja, kuid ei ole just kõige mugavam.

Mulle väga meeldib Justina Blakeney The Jungalow ja kuidas ta kombineerib värvilist boheemlaslikku stiili kaunite taimedega. Ma väga tahaksin oma koju veel rohkem taimi, aga kuna Helsingis on talvel päikest vähe, siis olen pidanud end kõvasti tagasi hoidma. 

Miks valisid oma koju Softrendi Don diivani?

Helsingis Softrendi salongi külastades nägin seal Doni diivanit sametise sinepikollase kangaga. Teadsin kohe, et see on täpselt see stiil, mida tahan! Madal, modulaarne, pehmete nurkadega, ent sirgejooneline ja ilma käetugedeta. Kirss tordil oli see, kui istusin diivanile ja lausa sulasin sellesse! See oli uskumatult mugav!

Niikaua, kui mäletan, olen soovinud smaragdrohelist sametdiivanit. Kuna mul on prantsuse buldog, kes ajab palju karva, vajasin kangast, mis oleks vastupidav ja kergesti puhastatav, nii et tavaline samet ei tulnud kõne allagi. Pärast kõigi kangavalikute uurimist komistasin FibreGuardi kollektsiooni otsa, mida on teadaolevalt lihtne puhastada. See pole mitte ainult lemmikloomasõbralik, vaid ilmselt võib sellele ka punast veini kogemata peale ajada ja plekid ikka hõlpsasti välja saada. Leidsin kangavalikust ka ideaalse rohelise tooni! 

Pean lisama, et müüjad olid ülimalt abivalmid. Ma palusin väikest muudatust diivani mõõtudes ja nad tegid selle teoks! Samuti tahtsin, et mul oleksid diivaniga kokku sobivad söögitoolid, nii et tellisin kangast juurde ja lasin sama kangaga söögitoolid katta.

Nüüd kui diivan on sul juba mõnda aega olnud, kuidas rahul oled?

Ma olen Don diivaniga üliõnnelik! Ainus probleem on see, et mina ja mu elukaaslane võitleme alati nurgakoha eest. Õnneks on see piisavalt suur, et mahume mõlemad vajadusel sinna ära. Isegi meie prantsuse buldog saab koos meiega diivanil laiselda.

Mulle meeldib, kui sügav ja mugav diivan on ning kui lihtne on koerakarvu sellelt tolmuimejaga puhastada. Naudin ka selle madalat ja avatud disaini, mis muudab diivani veelgi avaramaks. 

Vaata rohkem pilte Audrey Instagrami kontolt @heythatsaud

Sobivad tooted

Vaata kõiki artikleid