10 kingiideed, mis teevad meele rõõmsaks nii saajal kui kingi tegijal

Südamega tehtud kingitus toob kaasa naeruturtsatuse, vargsi peidetud rõõmupisara või hoopiski tulise kallistuse. Me kõik soovime saada kingitust, mis kõneleb hoolimisest, tähelepanust. Sellest, et keegi on võtnud hetke mõelda järele, mis kingi saajale võiks tõeliselt meeldida.

Siin on Sulle 10 kingiideed, kui otsid üllatust kellelegi, kes armastab oma kodu eest hoolitseda ning eelistab pigem vähem, kuid kvaliteetseid ja stiilse iseloomuga asju. See kinginimekiri on Sulle abiks ka juhul, kui napib aega, et kammida enne jõuluaega läbi kogu kaubandusvõrgustik. Softrendi sisustussalongides Tallinnas ja Tartus ootab Sind lai valik kingiideid:

1. Aroomiküünlad, mis loovad mõnusalt hubase olemise ka kõige külmemal aastaajal. Eelista alati naturaalsest vahast ja kvaliteetseid küünlaid. Beauty Scents erinevas suuruses käsitööküünlaid on saadaval kohvi, aniisi, roosi või mustikaaroomiga – malbelt vürtsikad ja looduslikud lõhnad. Scent with Love kristallidega küünalde valikust leiad särtsakaid aroome nagu Mysterious Musk, Cashmere Lotus, Romantic Rose või Smokey Gatsby. Küünlad on pakendatud kaunitesse karpidesse – pidulik punane pael ümber ja väärikas kingitus ongi valmis.

2. Vaas võib olla tarbeese või ka vaatamisväärsus omaette. Arhitektina oma kunstnikuteed alustanud Taani disaineri Louise Roe skulpturaalsed vaasid on ühtviisi kaunid nii lilledega kui ilma. Vaaside perekonnad Balloons ja Jewels loovad aktsenti eri toonides ja vormis klaasist või keraamikast.

3. City Light küünlaaluste seeria mõjub kui suurlinna kõrghoonete akendest paistev valguse ja varjude mäng. Sellise mulje loob teeküünlavalguse võbelus, mis kumab läbi struktuurse värvilise klaasi. Kauneid kompositsioone saad kombineerides omavahel mitut eri suuruses City Light küünlajalga.

4. Sisekujundusraamatutest saab koguda inspiratsiooni nii uue kodu sisustamiseks kui olemasoleva sisustuse värskendamiseks. Mitmekülgsest valikust leiad nii arhitektuuripärlite ülevaateid kui ohtrate fotode ja nõuannetega disainiraamatuid.

5. Alati kulub ära veel üks soe ja pehme pleed. Sellesse on mõnus end jahedal õhtul kerra kerida, seda on rõõm anda suvisel piknikul sõbra õlgu soojendama. Nägus pleed mõjub diivani seljatoele elegantselt heidetuna maitseka värvilaiguna toasisustuses. Valikus on hinnatud Eesti brändi Kelpman Textile’i käsitööpleedid kui ka AYTMí ja Esprit Homeí pehmed ja kvaliteetsed pleedid ja voodikatted.

6. Valgust võib meie laiuskraadidel talvel alati rohkem tuppa tuua. Kui peres on väikeseid lapsi või lemmikloomi-linde, sobib kingituseks efektne küünlalatern või kuppel, mille all küünlatuli turvaliselt kumab. Vaata näiteks laternat Uno (saadaval kahes toonis ja mitmes suuruses) või seeriaid Tota ja Turris.

7. Nägus ehtekarp Gutta on ideaalne üllatus ehtegurmaanile.

8. Praktilisust hindava kingitusena läheb alati õige valiku ette komplekt kvaliteetsest puuvillasatäänist voodipesu. Siidpehmed linad muudavad voodi pidulikult elegantseks ning toovad kaasa magusa une.

9. Mõnikord on just kvaliteetne märkmik ja pastakate komplekt see, mis vajalik selleks, et uue aasta plaanid selgesõnaliselt üles tähendada. Softrendi valikust leiad nii märkmikke, planeerijaid, visandivihikuid kui ka nägusa ja vahvate tsitaatidega pastakakomplekti.

10. Kui soovid jätta valiku vabaks ning lasta sõbral endal tulla jõulukingitust valima, on seda kõige nutikam lahendada kinkekaardiga. Disainitud ja eri vääringus kinkekaardid, millega saab osta nii e-poest kui salongist jätavad kingituse valimiseks aega 12 kuud. Võib juhtuda, et põnevust jagub kauemaks ning saad sooja aitäh-i kinkekaardiga ostetud üllatuse eest napilt enne järgmisi jõule kätte.

Softrendi sisustussalongides ning e-poes leiad ühes kohas nii väärikaid kingiideid üllatusteks kui ka maitsekaid aksessuaare enda kodu kaunistamiseks. Ei mingit tormamist ega kilomeetrite kaupa kõndimist suurtes ostukeskustes. Võta Softrendi salongis tass kuuma kohvi või teed ning tee oma valikud rahulikult, mõnuga ning üllatuste valimise protsessist ka ise rõõmu tundes.

Softrend –  rohkem kui diivan.

Vaata kõiki artikleid