Mõõdud
Laius: 13 cm
Sügavus: 1,3 cm
Kõrgus: 18,5 cm
Lisainfo
Pehmekaaneline; 160 lehekülge; inglise keeles; Lani Kingston
Tarneaeg
Laos olemas
Raamat uurib kohvi valmistamise kunsti taga olevaid teaduslikke põhimõtteid koos kõigi peamiste meetodite samm-sammuliste juhistega ning sellega, millised oad, röstid ja jahvatused on neile kõige paremad. See raamat hõlmab ka selliseid teemasid nagu: Oa ajalugu ja keemiline koostis, kofeiin, röstimine ja jahvatamine . . . ja palju muud .
Hea kohvi valmistamine sõltub teaduse mõistmisest: miks peab vesi olema teatud temperatuuriga, kuidas röst mõjutab maitset ja mis juhtub, kui lisada koort. See raamat paneb paika kohvihuvilise mitteteadlase teaduslikud põhimõtted.